Gevangen in mijn Brein

Voorstelling over de gevolgen van Niet Aangeboren Hersenletsel

Mark en Eva zin meer dan twintig jaar getroud als een ernstig ongeluk beide levens volledig op zijn kop zet. Marks persoonlikheid is drastisch veranderd waardoor samenleven met Eva steeds moeilijker wordt.

Dit theaterstuk belicht de laatste dagen van hun samenwonen, waarin spanningen escaleren. Terwijl beiden zich voorbereiden op de verhuizing van Mark naar een woonvorm, komt de frustratie van onzichtbare beperking en de pijn van miscommunicatie naar de oppervlakte.

Eva moet omgaan met haar innerlijke conflict: de liefde voor de man die Mark ooit was en de realiteit van de man die hij nu geworden is. En lukt het Mark zichzelf aan te kijken in de spiegel en het beeld dat hij ziet te accepteren?

Een aangripende blik op levensgrote veranderingen die de gevolgen van NAH kan veroorzaken. Een 45 minuten durende voorstelling met aansluitend de mogelijkheid om met de makers in gesprek te gaan.

Theater en gespreksstof voor iedereen die te maken heeft met NAH; gedupeerden, partners, verzorgenden en andere geïnteresseerden.

Hoe gaan we om met mantelzorg versus onvoorwaardelijke liefde, verlies en acceptatie? Hoe kunnen we moeilijke keuzes maken als de realiteit ons dwingt om los te laten?

Geschreven en geproduceerd door Ton Peters, Yvonne Hiddema en Frank Wintraecken.

Deze voorstelling zal dinsdag 26 november a.s. opgevoerd worden in onze Buun.

Info, tickets en boekingen: www.gevangeninmijnbrein.nl